skip to Main Content
Klavdija Sitar

Nekaj malega o meni

»Živim s strastjo do arhitekture in občudujem njene zmožnosti, da izboljšuje življenje«

Naše delo vključuje:

  • Zasnovo ter pripravo dokumentacije in načrtov za pridobitev gradbenega dovoljenja ter izvedbo vseh vrst objektov.
  • Oblikovanje notranjosti stanovanjskih prostorov, hotelov, gostinskih lokalov, apartmajev, počitniških nastanitev, poslovnih in proizvodnih prostorov.
  • Oblikovanje unikatnega pohištva, svetil.
  • Prodajo vseh vrst svetil, pohištva in sanitarne opreme…
  • Vodenje in izvedbo vseh vrst del pri novogradnjah in prenovah, gradbena dela, obrtniška dela vključno z vso pripadajočo opremo, bodisi proizvajalcev serijskega pohištva ali unikatnih izdelkov, izdelanih po meri in zamisli arhitekta.

Večina, ki se jih poda v gradbeni projekt, gradnjo ali prenovo hiše, stanovanja ali v ureditev poslovnih prostorov, se po navadi že v najzgodnejši fazi načrtovanja sreča z arhitektom ali oblikovalcem. V večini to sodelovanje traja vse do dokončanja projekta in pričetka uporabe. Arhitektura je zelo širok poklic, v eni osebi združuje kreativca, inženirja, inovatorja, pogajalca, včasih tudi psihoterapevta. Oblikovanje bivanjskih ali poslovnih prostorov je izrazito delo v dialogu z naročnikom in odraža hotenje po kvaliteti bivanja ali dela. Oblike, barve, materiali in toni odražajo to specifičnost oz. individualno stremljenje k popolnemu udobju in estetiki bivanja in dela. Vedno se trudimo ustvariti prostor, ki bo brezčasen in se ne podreja trendom, saj mora uporabniku omogočati svobodo, oblike naj bodo nove, prostor pa sodoben a ne minimalističen. Naša idealna stranka ve kaj hoče, ima morda veliko želja, pa za uresničitev le teh nima časa. Veseli smo, kadar lahko prevzamemo skrbi prenove in opremljanja v svoje roke in s skupino preverjenih podizvajalcev pripeljemo za stranko objekt do realizacije natančno tako, kot smo začrtali v projektu.

Stranki ponujamo naše usluge od ideje do selitve. Pripravimo načrte, organiziramo izvajalce, opremimo ambient do zadnjega detajla. V svoji ponudbi imamo vrhunsko keramiko, parkete, sanitarno inštalacijo, pohištvo in svetila vrhunskih italijanskih proizvajalcev, dekoracijo, … Medsebojno uskladimo in vodimo izvajalce, da vi ne izgubljate dragocenega časa. Imamo ekipo izvajalcev, ki so strokovno odlično podkovani.

Vaš dom opremimo do zadnjega detajla, organiziramo čiščenje, selitev… vse potrebno, da lahko v njem hitro in udobno zaživite.

Zaupajte nam, za nami so 20 letne izkušnje!

Ogled preteklih projektov
Back To Top